sâmbătă, 5 decembrie 2009

Basescu sau Geoana

Basescu sau Geoana?
scriu aceste randuri cu o zi inainte de marile alegeri, ce ne vor marca in urmatoru cincinal.
Daca cineva poate sa gandeasca nepartinitor sr trebui sa-si dea seama ca base n-are nici o sansa.
In primu tur a stors maxim ce a putut, cat poate primi in plus de la ceilalti 6 %?,daca era tare avea ma cart 40si ceva, respectiv 43%, atata apreciez eu ca va avea, avnd in vedere ca prezenta la vot asa de mare si voturile care le-a optinut base se datoreaza ,,referndumului".Sunt liberali cu care am vb. care n-ar vota nici morti cu stanga, sunt liberali care vor urma pe Antonescu, dar majoritatea le e lehamite de toata tiganiada din ultimu timp, senzatie ce o simt si eu. sunt pdl-isti si psd-disti cu care am vb, respectiv babe si mosi, care merg pe linia lor clasica. Cei mai multi care nu prea frecventeaza votarile, au votat cu Antonescu. acestia nu prea mai sunt curiosu sa se deplaseze, mai ales ca timpul va fi ca ...ceata(curu). Nu pot sa cred ca sunt atatia oameni care , dupa 3 ore de dezbateri raman cu o idee sau maxim 2, si nu sunt in stare sa mai scoata un argument in favoarea optiuni lor, nici unu! Chiar nimeni nu mai poate gandi cu capul sau capetele lor?
Mai ales cei care au 2 (capete). Cand e vorba de politica ganditi cu capetele de pe umeri, ca nu e vorba de udrea sau buzele lu...
Oricum campania din anul acesta a creat multe dusmanii , si nu e normal ca sa susti pe cineva fara sa poti argumenta, si in acelasi timp sa_ti faci dusmani neconditionat, orbeste, nu mai conteaza nimik, relatia pe care o aveai cu altii.
Acum eu vad asa maine : votez pentru sau impotriva?. Iar revenim la clasicul romanesc votul de blam ca altceva ce drak ti-a mai ramas.
Daca nu mi-ar fi rusine cu Base, as urma linia lui ca oricum urasc stanga! Dar cred ca voi vota impotirva lu Base , si incerc sa ma impac cu gandu ca voi pune stampila pe Gioana.
In tot raul e si un bine, adica sper ca vom avea o opozitie bine organizata, cu base in spate, si nu-i va lasa pe psd-isti sa fure nik.
Base are reteau intinsa peste tot, si de acea sunt sigur ca va sti daca astia vor clinti ceva in defavoarea romanilor, de aceea zic acu ca voi vota impotirva lu base , ca sa aiba cine pazi nou trupa reunita ,, cu tratat",
...pact cum vreti.

Un comentariu:

  1. treaba ta.
    pacat ca esti din timisoara.
    se vor rasucii mortii de la revolutie in mormant atunci cand vei pune stampila pe COMUNISM (GEOANA=ILIESCU).
    tu risti.

    RăspundețiȘtergere

SAL