joi, 17 decembrie 2009

Tiganiada continua, BOC IV

Ce ne asteptam  in continuare?
A reinceput tiganiada . Boc demis   de parlament.... nu inseamna boc concediat?, adica Boc dat afara ca nu e bun?
Aflam azi ca , Boc e bun!
I-a trebuit la base 2 luni sa rascoleasca, mituiasca, cumpere, om cu om din parlament, ca sa pota sa faca propunerea de azi. Acum inteleg de ce avea nevoie base de mai putini membrii in parlament... , sa nu fie nevoie de atatia oameni cumparati. Daca parlamentu ar fi fost mai mic avea nevoie de mai puitini oameni , adica mai putini bani, functi sau favoruri, de la caz la caz.
 Base a manipulat si uneltit non stop, a profitat de abureala din psd si din pnl (abureala creata de el prin oamenii lui deja aserviti, duplicitar) din ultimele 2 saptamani, a intors in favoarea lui renumararea voturilor, timpul nu inseamna numai bani.... inseamna si uneltire, avantaj de fructificat, de oameni potenti. Base a facut-o prin oamenii lui angajati la Cotroceni, pe care i-a onorat prin medalii, oare ce avantaje le ofera acele madalii? , scutiri de impozite, pensii, avantaje pentru urmasi? , cine imi zice exact?
 Avem un partid  minoritar de serviciu, disponibil la orice minut din zi si din noapte:))  : UDMR. Azi analizam tinuta vestimentara a stfului UDMR, potriveste la orice ocazie, inmormantare sau parastas! Ei vor fi prezenti cu tinuta de ocazie universala.
 Analisti spun ca va trece orice guvern, nu-si permite nimeni sa se faca raspunzator pentru preludiul nedorit de agonia care exista pe piata politica si economica.
 Tara nostra nu poate fi guvernata fara atat de multe compromisuri si murdarie?
Am vizualizat in ultimul timp oamenii din guvern, in ipostaza ne controlate, adica fara sa fie intr-o declaratie sau situatie oficiala, am ajuns la concluzia ca eu as fi mai bun ca oricare din ministrii actualidin guvern, astia chiar sunt habarnisti, As avea poate o problema cu dictia sau cu discursul in fata camerelor, dar ca ministru sunt sigur ca as avea oameni care sa se ocupe de aceasta problema. In concluzie , nu e mare branza sa fi ministru, numit politic!
 Tiganiada contiuna, sunt sigur ca se va scrie cu caruta pe acest subiect.
Acestea sunt gandurile mele din acest moment, nush peste o luna , dar sunt sigur ca nu voi deraia inspre PDL si Guvern. Ramn pe baricade in opozitie!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

SAL